Ett år som förlovade

Förlovningen |


Men det glömde vi

Så otroligt romantiska! Eller ja ofta men just vår förlovningsdag är ju bara 6 dagar före vårt bröllopsdatum så i mitt huvud är det det datumet som dominerar. Mikaels mamma gratulerade oss igår, 22.05.21, hade hon inte gjort det hade vi nog båda missat det. Är inte så lätt att ha koll på dagar alltid 😂

Ett år till

Det har varit ett fantastiskt år som förlovade. Vi har gjort nya saker, längtat och pratat mycket om vårt kommande bröllop. Längtar efter normalare tider. Haft förlovningsfest och insett att vi vill ha mer fester! Vi är rätt bra på det 🥳 Nu kan vi äntligen börja planera bröllopet lite mer noggrant. Inte bara dröm-prata och små-planera. Nu är det ju bara ett år kvar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *