Några peppande ord i dessa tider

img-1653

Hej vänner, hur mår ni idag? Idag har jag båda barnen hemma hela dagen så det är leksaker precis överallt, pannkakor är på gång och så fort dom sover lunch ska jag sätta mig vid dator och jobba. Vilket är nu, jag började skriva detta för typ 2 timmar sedan men jag kom inte så långt, haha. Morgonen har spenderats in och ut från balkongen.

img-1654

Igår hade jag en telefonintervju med ena tjejen som vann omslagsbrud tävlingen ( modereportaget från tävlingen mm kommer i vår nästa utgåva som släpps i September, längtar!). Jag måste ändå säga att jag tycker väldigt synd om alla som hade planer på att gifta sig i sommar och eventuellt nästa sommar som har fått tänka om eller ställa in. När man längtar efter något så mycket och har planerat allt in i minsta detalj och så kommer pandemin och så pausas allt. Samt om det även drabbar det ekonomiska, att gifta sig är ju inte alltid så billigt. Men om jag kan ge några peppande ord så tänker jag så här:

Ni kommer att gifta er, det kommer bli världens mest magisk dag och även om bröllopet är dagen D så är även dagarna fram dit väldigt härliga. Finslipa på detaljer, kanske göra ett gästprogram där det står en rad om varje gäst, scrolla pintrest inspiration, läsa mer artiklar om tips in i minsta detalj tex denna artikel. Fira att ni är förlovade med extra bubbel på fredagar. Varför inte titta tillbaka på bilder och film från när ni träffades till nu och prata härliga minnen? Skriv i en dagbok hur era dagar och er planering ser ut fram till bröllopet? Kul att läsa i efterhand! Skriv egna tal till vigseln eller skriv ett brev till varandra som ni får öppna på bröllopsdagen? Gör ett bröllopskollage tillsammans med inspirationsbilder från era Allt om Bröllops tidningar.

img-1653

Sen måste jag passa på att säga att det är så otroligt KUL när ni svarar på våra Instagram frågor! Vi älskar när ni kommenterar så fortsätt gärna med det.

Jag kan avslöja att vi snart har en ny bloggerska hos oss, en tjej från Malmö som är en influencer och börjar på M. Kan ni gissa vem?

Nej vänner nu måste jag hälla i mig ett badkar med vatten och skriva klart intervjun från igår.

Hoppas ni får njuta av vädret och kommentera gärna bloggen med vilka ni är och vad ni vill läsa mer om!

Ciao

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *