Snittar och plockmat

img_2266

Hej vänner, nu när det är hemester tider så kommer det inte bli lika mycket fokus på jobb här på bloggen utan jag tänker att det får fyllas ut med olika tips istället.

Jag är en person som snöar in mig på saker och just nu är det snittar och plockmat. Jag älskar skaldjur och avokado och att det ska vara enkelt att laga så jag tänkte dela med mig av lite olika godsaker jag hittade på pintrest. Perfekta tilltugget till sommarbröllopet!  (HÄR hittar ni Allt om Bröllop´s pintrest.)

img_2265

Heta räkor och avokado i gemsalladsskålar med citron och örtdipp.

img_2266

Löjrom på salta chips med rödlök, dill och cream-fraiche

img_2268

Gurksnittar med guacamole och räkor

img_2271

Kräft-bites

img_2270

Dillpannacotta med lax i snapsglas

Om ni prövar dessa recept får ni gärna kommentera vad ni tyckte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *