Skapa din egna bröllopsparfym inför bröllopet

img-2082

Hej vänner ledsen för uteblivet inlägg i måndags och ett sent inlägg idag. Nu har jag och min karl hemester ( men det blir ju jobb ändå lite här och där vilket är svårt att få till när hela familjen är hemma samtidigt, haha). Våra planer är skansen, äta massa glass och få ena barnet blöjfri och att andra barnet ska sluta amma på natten. Vad gör ni i sommar?

img-2065

Om ni inte hunnit se vår senaste film på vår youtube kanal så vill jag tipsa om den här och ni får gärna gilla och prenumerera så blir vi jätteglada!  Senaste videon är på när Fredrik från Treat mixar sommarens godaste (och snyggaste) drink! Killarna från Treat är så jäkla härliga och grymma på det dom gör!

img-0593

Fotograf Maria Wideman

Jag frågade igår på vår instagram om ni hade några tips på den optimala bröllopsparfymen men jag fick inga direkta svar. Jag tror att jag skulle vilja skapa mig min alldeles egna bröllopsparfym inför min bröllop. Den parfymen man har på sin bröllopsdag kommer man ju alltid att förknippa med den dagen så det ska vara någon doft man verkligen älskar.

På min karl är min favorit doft Chanel Blue ( love love love) och jag själv använder oftast Black opium ( men nu är den slut ) så då använder jag Tiffanys & co när det är speciella tillfällen men till vardags använder jag oftast Clean. Dock älskar jag Ralph Lauren ( den rosa flaskan) och Escada parfymerna på sommaren. Dock skulle jag vilja pröva den nya Valentino parfymen.

Att skapa sin egna doft skulle vara riktigt kul och roligt att göra det tillsammans med sin kärlek som en mysig aktivitet inför bröllopet. Vad tycker ni? Hade inte det varit kul att göra inför bröllopet?

img-2082

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *