AoB testar märket Lavera

img-5175

Hej vänner snart är klockan 20:00 vilket betyder en ny säsong av Bonde söker Fru (är det bara jag som älskar det programmet?). Hoppas att bönderna hittar kärleken, gifter sig och låter mig skriva om det här på Allt om Bröllop, haha.

Tänkte köra en AoB testar.

Jag fick hem ett tyskt veganskt skönhetsmärke som jag aldrig hört talas om. Jag fick hem ett väldigt generöst bud med smink och hudvård så jag blev nyfiken.

Tyvärr gillade jag inte alls sminket, pigmenten höll inte utan försvann väldigt fort trots att jag använt en setting spray efteråt, men ansiktsprodukterna gillade jag ändå

Ansiktsvattnet fungerade bra som sminkbortagning och doftade jättegott. Serumet till ansiktet var väldigt ”lätt” att arbeta in i ansiktet och doftade också väldigt gott. Ögonfrans serumet inbillar jag mig ger näring, vilket mina fransar behöver, men har ingen aning om det gör det eller inte. Jag testar några veckor så ser vi, det känns bra på fransarna.

img-5175

Det är ju ett budget märke men verkar vara helt okej. Kul att få pröva!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *