AoB testar koreansk hudvård

Okategoriserade |


img_3617_webb

Hej vänner, jag fick hem Whamisa Facial oil, deep rich, i ett pressutskick och som ni ser på bilden har jag, och min karl, använt den flitigt. Detta är inget betalt samarbete, I wish, men jag vill tipsa om den ändå. Jag har länge velat pröva koreansk hudvård för det har jag hört ska vara top notch och jag är inte besviken. Denna flaska kostar ca 515 kr vilket jag tycker är dyrt, eller så är jag bara snål, och när den tar slut kommer det svida i plånkan för jag kommer köpa mig en ny. Jag absolut älskar den!

img_3618_webb

Den doftar spa och man behöver inte använda mycket av oljan och den känns fantastisk i ansiktet. Jag har använt den morgon och kväll och både klappat in den i huden samt använt mig av min rosenkvarts rollen jag fick i present av min vän. Tips!

Huden känns ordentligt återfuktad och jag tycker att man får ett fint lyster av den, tar man för mycket av den ser man dock väldigt oljig ut så man behöver hitta en balans.

Whamisa är ett naturligt och ekologiskt K-Beauty märke och denna ansiktsolja innehåller kamelia och tefröoljor. Huden ska bli fastare och väldigt återfuktad och det tycker jag att den blir. Jag är mycket nöjd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *