AoB testar Grow again

Okategoriserade |


Hej vänner om ni läst bloggen har ni säkert läst mitt klagande på mitt slitna hår och då som en räddare på posten kom ett passande pressbud, Grow again som tex säljs på Life. Detta är inget betalt samarbete och jag har ingen aning om det funkar eller inte utan tänker att jag ska använda det och ge det en chans. Jag fick ett serum och tabletter. Serumet ska man spraya och massera in i hårbotten och så ska man ta två tabletter dagligen under 3 månader och sedan en tablett om dagen. Då burken innehåller 60 tabletter så räcker den i en månad så kommer behöva köpa till två burkar och sen skriver jag mitt resultat om det funkar eller inte. OM det funkar är det fantastiskt, vi får vänta och se. Brb med resultatet i slutet av februari.  Är det någon av er som testat detta?

img-7534

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *