Frukostmöte inför modefotografering

Okategoriserade |


Igår blev jag väl mottagen av Azniv som arbetar på Radisson Collection Strand i Sthlm.

Jag fick en guidad tur på hotellet, wow så vackert, och så spikade vi vilket rum vi kommer att fotografera vårt mode reportage i nästa vecka. Det ska bli så kul! Jag kommer arbeta med nya ansikten vilket alltid är lite nervöst eftersom man inte vet hur man klickar men utefter hur vi pratat tror jag att det blir magiskt!

Jag trodde dock att jag hade två veckor på mig innan vi skulle plåta men så vad det inte, men nu är så gott som alla bitarna på plats! Bud med smycken och kläder kommer in till kontoret as we speak och imorgon ska jag hämta upp lite fler brudklänningar. Att styla och projektleda är verkligen så otroligt kul, älskar att få skapa och vara kreativ!

Vilket fantastiskt väder Stockholm bjöd på igår! Hörde dock att snön ska komma nästa tisdag när vi ska fotografera.Hoppas inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *