Okategoriserade |


Jag har kommit på mig själv med att ha ont i magen och vara orolig och jag tror att det är den känslan som även kan beskrivas som ångest. Tankar som inte tystnar som gör att man sover dåligt, prestation, jag har inte känt mig så glad men inte vetat varför osv. Så sen några veckor tillbaka har jag då gjort lite förändringar för att hitta glädjen och få bort min oro. Jag tror att allt började med när jag fick mina barn att jag på nått sätt inte trodde att jag skulle förändras så mycket som person men allt förändrades. Speciellt mitt inre JAG och jag tror att jag måste hitta mig själv i denna nya version istället för att försöka ”gå tillbaka till vem jag var”. Liter kanske lite flum men a, jag ska inte prata om den biten utan om det jag förändrat..

På G till mina tjejer i lördags. Fanns inga människor på pendeln så därför hade jag inget munskydd, annars har jag det.

Steg 1, jag köpte ett gymkort och utan prestation ser jag till att gå minst 2 gånger i veckan. Oftast blir det måndagar och fredagar efter jag lämnat barnen på dagis. Ibland får jag till något pass på helgen också. SÅ SKÖNT att vara tillbaka och lyfta vikter! Det var en sådan stor del av mig back in the days och något jag saknat.

Steg 2. Jag har kommit på mig med att sakna att dansa så jag tittar mycket på dansgrupper på youtube på väg till jobbet och det är såå kul!

Steg 3. Jag försöker att inte arbeta på helgerna, då är de familjen i fokus.

Steg 4. Jag älskar att titta på Jane the Virgin! SE DEN på Netflix! Den innehåller ALLT jag älskar!

Några saker jag behöver förändra men som jag inte gjort är att inte slarva med mat och att dricka mindre kaffe och mer vatten. Samt meditera en liten stund varje dag och skriva i min tacksamhets bok. Men det kommer, jag kanintte göra allt på en gång. Ett steg i taget.

Jag var även i lördags och drack lite vin med mina bästa vänner. Jag får alltid lite ångest när jag gör egna saker utan barn, därför händer det väldigt sällan, men jag övar på det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *