10 dagar

Endast 10 dagar kvar nu.

Var har tiden tagit vägen egentligen? Det går så galet fort nu. Men som vi längtar!

Nu har vi båda två också fått varsin oförglömlig möhippa respektive svensexa. Ett extra tack till alla som fixat och donat samt varit med på detta! Vi är er evigt tacksam. Längesen vi hade så roligt. Helt makalöst!

Med 10 dagar kvar är det mest praktiska saker som behöver göras. Betala av de stora summorna till restaurang och vigsellokal. Igår hade vi en kort avstämning med vår fotograf också vilket känns jättebra. Vi är ute efter bilder som inte är det klassiska, passar oss bäst.

Tidsschemat för bröllopsdagen är hyfsat klart också. Iallafall den grova planeringen av den. Samling med våra tärnor och bestmans på förmiddagen för att skåla in dagen i vår bröllopschampagne och sedan börjar piffet till max!

I lördags gjorde jag provuppsättningar med min fantastiska Lena. Tror vi hann med 8 stycken – hon är en mästare på att plocka fram det jag önskar. Lite klipp och färg hann vi också med, skönt att ha det ordnat så här 2 veckor innan.

Klipp och färg - check
Klipp och färg – check
En provfrisyr
En provfrisyr

Alla bestmans och tärnor har nu också sina outfits klara vilket känns skönt, det sista piffet som ska till där också (typ val av smycken och färg på strumporna).

Vi har valt att spendera dagen tillsammans, dels för att minimera nervositeten (om det går…) samt för att ha en härlig dag med alla inblandade. Våra tärnor och bestmans kommer att vara med oss och vi alla kommer göra oss i ordning tillsammans, förutom en timme där killarna ska gå till The Barber för att kitta till sig!

Jag kan inte fatta att dagen vi planerat sedan september förra året snart är här. Känns ofattbart men så härligt! Vi är så taggade!

2 thoughts on “10 dagar

  1. Ja nu känns det verkligen pirrigt öven för
    oss som är nära men ändå lite ute i
    ”kanten”. Längtar också så mycket!
    Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *