Wedding – Part 1

Bröllop, Bröllopsfoton, Brudklänning, Hår/Smink |


Oroa er inte, jag kommer mata er bröllopsfanatiker därute med flera inlägg om bröllopet, men jag tänker börja med en lite kortare sammanfattning av vår fantastiska dag;

Vi är fortfarande på vår bröllopsresa, och försöker såklart njuta så mycket som möjligt. Det här är andra gången jag plockar upp datorn på snart tre veckor, tiden springer iväg!

Vi sa det igår kväll när vi satt och pratade över en drink, att det känns helt sjukt att vi faktiskt är gifta, på samma gång känns det så extremt naturligt. Som att vi alltid har varit det?

Dagen blev verkligen allt och lite till, det gick bara så himla fort. Allt från att kliva upp på morgonen till att festen var över.. in the blink of an eye. Men vi försökte verkligen njuta av varje sekund, även när det var som mest stressigt.
Man inser verkligen vilka otroliga människor man har i sitt liv, både familj och vänner efter en sån här dag. Vi har fått så mycket hjälp, både innan bröllopet och på bröllopsdagen. Till alla er som funnits där(ni vet vilka ni är) – TACK!

Jag kan inte påstå att jag har någon del av dagen som var bättre än den andra. Men till alla er som funderar om ni ska skriva era egna löften, och om ni ska läsa upp dem för varandra vid vigseln – Gör det!
Alla, inklusive oss själva, tyckte det var det finaste på hela dagen. Så mycket känslor, det gick verkligen rakt in i hjärtat. Det var verkligen ”the sprinkle on top” på en perfekt dag.

Dagen avslutades såklart med en helt magisk fest, som vi sa hela tiden ”det viktigaste är festen!”. En kort sammanfattning av kvällen skulle väl vara – legendariska tal, en magiskt god middag och oförglömliga moves på dansgolvet.

Han och jag. Nu och för alltid ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *