Midsommar och två veckor kvar

Hej på er!

Idag är det bara 11 dagar kvar och det börjar verkligen kännas verkligt och nära 🙂

Under midsommarhelgen passade jag på att göra några träskyltar samt handla allt vin och bubbel. Blev några lådor att bära 😅😅. Nu är det ”bara avecen kvar att köpa samt det till baren. Hann också med ett toastmaster-möte hos min vän och tärna Agnes som ska gifta sig i augusti där jag ska vara toastmadame. Lite skönt att få zooma ut och höra hur de har tänkt och jämföra idéer och tankar.

skarmavbild-2019-06-25-kl-10-18-31

skarmavbild-2019-06-25-kl-10-17-48

Imorgon ska jag tillbaka till skräddaren och fixa det sista med klänningen, lämna in ringarna på putsning och gravering samt till frisören och färga håret.

Nu gäller det att knyta ihop säcken och få koll på alla detaljer. Vem gör vad och vad behöver inhandlas. Jag är ju som jag tidigare nämt frälst i excel så det blir ett antal dokument med scheman och checklistor nu att hålla reda på 😉

Hoppas ni hade en fin midsommarhelg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *