Bröllopsveckan

Hej på er!

Här har det varit full fart hela veckan med förberedelser och inköp inför den stora dagen på lördag. Det är så mycket som ska inhandlas, pysslas ihop, skrivas ut och testas. Men nu tror jag att vi har fått ihop allt inför imorgon. Då åker vi till slottet och börjar duka och fixa med dekorationer och rum osv. Tur att vi har familjer som är villiga att hjälpa till. Annars skulle vi aldrig hinna med och framför allt orka med. Känner mig nu helt slut efter dessa dagar. Tar på krafterna att hela tiden ha 1000 saker i huvudet och vara rädd att man glömmer något.

Här kommer lite bilder på vad vi har pysslat med sista veckan!

skarmavbild-2019-07-04-kl-18-40-42

skarmavbild-2019-07-04-kl-18-40-20

Köpte en tom ram på loppis för 30 kr. Köpte guldfärg som jag målade ramen med samt spikade fast snören som vi ska hänga bordsplaceringen i med klädnypor.

skarmavbild-2019-07-04-kl-18-43-00

Mamma har hjälpt till att putsa alla mässingsljusstakar, så snällt. Hittade också ljus i precis rätt nyans på dollarstore!

skarmavbild-2019-07-04-kl-18-45-28

I tisdags åkte vi Eckerölinjen och köpte öl och vin till baren samt avec. Såhär ser mammas garage ut nu, fullt med grejer. Men deras lägenhet ser ännu värre ut. Det är verkligen grejer överallt. Förstår inte hur mycket grejer man behöver! De blir nog glada att få tillbaka sin lägenhet efter detta 😉

skarmavbild-2019-07-04-kl-19-00-33

Vi har också spenderat några timmar med att få till all teknik på slottet. Det visade sig vara fel på en adapter så när vi bytte ut den fungerade allt utan problem. Men man blir ju galen på teknik som bara inte fungerar. Skönt att veta att det fungerar och hur vi ska koppla in alla sladdar. Sparar oss nog rätt mycket tid imorgon. Som tur är kan min bror vara där hela dagen imorgon så han får ta lite extra teknikansvar och lära toastmaster hur man reglerar allt.

Imorgon ska de bli såå roligt att få börja duka och fixa i lokalen! Hoppas det blir som vi har tänkt oss 😉 Önska oss lycka till!!

 

One thought on “Bröllopsveckan

  1. Wiii! Imorgon smäller det 🎉 Det ska bli
    fantastiskt roligt! Superkul att ha fått följa
    förberedelserna och ser fram emot att se
    resultatet! Sov gott så ses vi på kyrktrappan 🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *