Möhippa del 2 (av2)

Här kommer nu äntligen en beskrivning av självaste dagen då möhippan var.

Jag vaknade upp hemma hos Angelica, dit Julia & Jane kom för en god och stadig frukost.

3fdf8cb7-c6db-4f13-9da0-ea756d3991f9

Efter det gjorde vi oss iordning och lämnade lägenheten. Väl ute på stan stannar helt plötsligt Angelica upp och säger utanför en frisör att ”Här ska du in! Drick upp lilla champagne-flaskan du har – du kommer få vidare instruktioner sen. Hejdå!”.

1294abde-b1d2-4942-aa15-a9c51233df1e

Så dagen inleddes med att jag fick bli fin i håret hos en frisör (under tiden som ALLA tjejer möttes upp hemma i lägenhet #2). Jag fick sedan ett sms med en adress och började förstå påvägen dit att nu kommer troligtvis alla stå innanför dörren. Och vilken känsla när jag sedan gick in och fick möta allas jubel. Wow! Blev självklart rörd över alla som tagit sig tid att komma dit och fira mig. Det var nog favorit-ögonblicket på hela helgen, även om det är svårt att välja bland alla go-bitar.

Hos Sophie drack vi bubbel, åt pizza, pratade och tid till att umgås. Sedan fick jag titta på roliga video-hälsningar från gamla pojkvänner, vilket var otroligt roligt och känslosamt. Att även dem tagit sig tiden att säga något var mer än vad jag kunnat be om. Kycklingen som kört mig dagen innan gjorde en rolig come back och delade ut shots, dem satte även på ”magic mike” och lurade mig att han var en strippa. Men som tur var blev det inget sånt… 🙂
Vi tog aldrig en bild alla tjejer (vi  måste varit över 20st?!), men på bilden nedan är det jag och mina barndomsvänner! <3

45bc3737-43e6-4e3c-adc9-53d506d99399
Jag försökte vara lyhörd under dagen, för att fånga ledtrådar på vad som komma skall. Exempelvis sa dem innan vi skulle åka att ”alla som ska övernatta kan hämta sin goodie-bag nu!”. Då förstod jag att de skulle vara övernattning (hade ju iofs också tänkt det iom min packning). Dem hade tagit profilbilder på mig och gjort iordning vita påsar med vatten, bubbel, energi (godis, bars) – och vilken räddning detta var! Tyckte också det var så smart att ha ”olika avsnitt” i möhippan, så alla kunde välja vad de ville/kunde vara med på!

Efter Sophie åkte vi alla till OnAir, sjuuuukt KUL! Där var det frågesport och alla delades in i lag. Det var superroliga frågor blandat med frågor om mig. Jag kan verkligen rekomendera alla att åka dit på möhippa eller med jobbet. På bilden fick jag tävla mot min kusin Linda!

97d7c98a-5a18-4aee-b944-c95e1e837d2c

Efter OnAir hade dem gjort preppat bilar med girlanger, dricka osv och vi började åka norrut. Jag ”visste” direkt vart vi skulle. Jag sa ”NU VET JAG. Vi ska till Julias Landställe på Lagnö!”. Vi åkte i en party-buss och mycket riktigt hamnade vi på ön. Men när vi åkte förbi Julias infart så blev jag fundersam. Då tänkte jag ”Aha!! Ska vi åka till Julias killes landställe?! Schysst av honom att låna ut!” (som ligger på samma Ö längre ut). Men sedan när vi svängde av innan vi nått fram till hans landställe så sa jag ”Nej, nu åker ni fel. Ackes landställe ligger ditåt!”. Då sa dem åt mig att jag kunde sluta gissa för jag inte hade någon aning om vart slutdestinationen var.

Sedan åkte vi in på en uppfart till ett av de finaste huset jag sett. Ett helt nybyggt hus ute i skärgården. Vi var också först med att bo där, någonsin. Huset såg ut som taget ur en Lexington-butik och hade hela16 (!) sängar. Tjejerna hade pyntat och gjort iordning sååååå fint.

0de0c100-9194-4cf0-b168-ee17f8178c69

Dem hade också gjort en tipsrunda där alla fått bidra med frågor, superkul att höra hur de resonerade. Efter en god middag med fantastisk mat festade och dansade vi till midnatt, sen dog alla – inget mig emot!

img_2475

img_2471

Dagen efter serverades en myyycket god frukost med extra allt! Jag och Frida tog till och med ett dopp i havet (poolen var inte öppen än, men dem som känner mig vet att jag hellre badar i havet!).

img_2500

Ja, jag kan inte med ord beskriva alla detaljer dessa tjejer tänk på.. Men denna möhippa var gjord efter hur jag ÄR och VILL ha det. Magi hela vägen igenom. Jag grät när jag skulle tacka alla och jag kan bara föreställa mig hur självaste bröllopet kommer bli (som är nästa helg!!). Hur ska man kunna tacka?!

Tack tjejer. För att ni är ni och för allt ni gjort för mig.

10cacab8-72b0-4111-a212-be936b88099f

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *