Möhippa del 1 (av2)

Här kommer nu del 1 (av 2) av ”berättelsen om min möhippa”. Det känns så märkligt att skriva om detta, dels för att jag alltid undrat hur min möhippa skulle gå till (nu vet jag!) och så har jag under så lång tid gått och tänkt att ”snart är den” (och nu har den obviously varit)!
Ja, nu har den varit. Dagen efter kände jag sådan överväldigad kärlek till mina vänner, samtidigt en stor tomhet att jag aldrig kommer få uppleva den igen. Jag kan bara föreställa mig hur det kommer kännas efter självaste bröllopshelgen….

Som ni vet fick jag efter påsken en resväska med en lapp i som beskrev vad jag skulle packa. Det som hände efter var att jag från mina tärnor fick ett sms per dag, med bilder och roliga texter på mina ex/kärlekar. Väldigt rolig nedräkning måste jag säga!
Sedan kom fredagen, jag satt och jobbade i excel med GDPR (ni som vet vet att det är det tråkigaste man kan göra) och fick plötsligt en film från tärnorna som sa ”NU börjar det! Hem och hämta väskan, ta på dig kycklingdräkten och ta dig ut till Tegnélunden. Invänta vidare instruktioner!”. Om jag skyndade mig hem? JA.

Jag var såå nervös att gå ut som en kyckling, men kände samtidigt att det kunde varit värre och att det (förhoppningsvis hehe) bara är en gång man är med om sin möhippa. Jag satte mig i Tegnélunden och väntade på instruktioner. Det är så häftigt, SKÖNT och NERVÖST att inte veta någonting, att kvällen lika gärna kan sluta hemma som på ett plan som på en middag…
När jag satt där på parkbänken kom sedan en annan kyckling, någon jag inte hade en aning om vem det var och började vinka med mig. Vi satte oss i en Bzzt och utan ett ord åkte vi hem till Angelica. Jag pratade såklart på men han tog bara bilder, filmade och pekade. 🙂

Väl hos Angelica väntade tärnorna och toastmadame för en vinkväll (jag fick bara veta bitar hela tiden, men efter ett tag sa dem ”du kommer vara här heeeela kvällen och sova över, du kan andas ut!).
Och herregud, alla detaljer dem tänkt på (hela helgen!). Denna kväll var det chark och ost jag älskar, rött vin, godis, Janes drömmiga bolognese, ansiktsmasker, stjärnor på sugrören, ”solroser”, fina tröjor. Jag blir tårögd av att tänka tillbaka på det.

bda5f9ad-7bdf-4a1f-b8d3-1578f7e47961
img_2439
d057674a-a821-41bb-88b2-5a23d334ea0d

Jag fick också skriva tre brev till mig själv och Johan. Ett som vi får öppna 1 år som gifta, ett om 5 år och ett om 15 år. Så häftigt att fundera på vart vi är då, och skicka en liten hälsning in i framtiden. Jag sov sedan över hos Angelica och vaknade upp till en goooood frukost och mimosas.
Jane och Julia joinade och sedan började LÖRDAGEN (som ni kommer få läsa om i nästa inlägg.
3fdf8cb7-c6db-4f13-9da0-ea756d3991f9
1294abde-b1d2-4942-aa15-a9c51233df1e
b42c5ab7-3cc1-4899-89d0-bd6fe7838616

2 thoughts on “Möhippa del 1 (av2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *