JAAA – THE DRESS

Äntligen kan jag skriva det; sista betalningen för brudklänningen är klar, den är MIN och den hänger hemma i säkert förvar. Totalt lycka. (Klänningen på bilden är inte den som följde med hem…)

”Klänningsresan” började någon gång i februari hos Zetterberg Couture. Det var en magisk upplevelse från start, där jag tillsammans med mina älskade vänner (toastmadames) och mamma drack bubbel och sprang runt i den rosa lokalen fylld med klänningar och accessoarer. Ganska snabbt hittade jag Klänningen. Då betalade jag halva priset och lämnade lokalen tomhänt –  dem sydde sedan upp klänningen med mina mått.

Idag, lördag, gick jag själv till Zetterberg Couture för att hämta ut Klänningen. Jag var nervös för att det inte skulle kännas lika bra som sist. Men när jag satte på mig den kände jag det jag kände där i Februari – pirret i magen, ökad puls och LYCKA. Jag känner mig så fin och bekväm i den! Jag kan utan problem ha på mig den hela hela dagen (och natten!). Jag hade börjat fundera på om jag skulle ha en klänning att byta till innan partyt drar igång, men efter att ha testat denna vill jag maxa tiden i den. 🙂

Bärandes på min klänning i en stor ”resegarderob” mötte jag sedan upp Johan, hans mamma och man. Johan köpte sina skor inför den stora dagen – vill ni läsa om hur han tänkte kring det valet?

img_2645

Förra helgen var min möhippa, i nästa inlägg ska ni få läsa om fredagen och hur allt började. 🙂

2 thoughts on “JAAA – THE DRESS

    1. och jag längtar att få se dig i din klänning (eller vad du kommer ha) och att umgås med er 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *