Bling bling – alliansring check!

Jag har under den närmsta tiden varit lite smått stressad över att jag inte hittat ”THE alliansring”. I ett tidigare inlägg scoutade jag online och på NK efter en lite mer annorlunda ring och tänkte att det säkert skulle passa mig och den jag har idag.

I lördags gick jag och Johan till Engelbert. Vi fick hjälp av en supertrevlig tjej som hämtade alla ringar jag ville testa och några hon tyckte jag skulle prova. Jag älskar när dem kommer med input och vägledning. Efter att ha testat alla ”annorlunda” ringar jag tittat på online så blev jag så lättad av att kunna säga ”nej inte den”, ”nej inte den”…

img_2397

Efter en timma (vågar jag erkänna detta..?) så testade jag tillslut ”den klassiska” i vitt guld med många små stenar. Det kändes verkligen i magen på en gång och jag ville inte lämna stället utan den! Den är såå fin och är gjord för att passa med den jag redan har. LYCKA och PIRR när hon kom tillbaka med kvittot och vi för första gången fick se våra namn OCH vårt kommande gemensamma efternamn (som vi adderar till befintliga :)).

img_2399

Nu fick jag lämna butiken utan den ändå, för den ska ju skapas och vi skriver direkt in ”Efternamn 6/7 – 2019”.

Side note – ett mål jag har i livet är att köpa denna fantastiska ring som Engelbert skapat: Absolutely Knot

tight-knot-vitguld-white-diam
OCH som ni förstår – ingen möhippa denna helg.. Spänningen är olidlig!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *