”Det är nära nu, dags att packa väskan!”

Hej!

Över påsken var jag, Johan och min familj på Gotland i Visby. Det var såå fint väder och vi njöt av att bara gå runt i gränderna, cykla till olika bagerier och äta gott på kvällarna. (Btw, jag både läste klart och såg hela serien av ”Störst av allt” – hur bra?!)

När jag kom hem från Gotland så stod denna resväska och ballong utanför min dörr (se bild ovan).
I kuvertet hade mina tärnor bland annat skrivit  ”Nu är det nära, dags att packa väskan. Här kommer en lista med saker du behöver ha med dig..”
Några av de saker som var med på listan var:
Migräntabletter (dem känner mig..)
Sköna skor (igen, känner mig)
Badkläder & träningskläder (spännande!)
Kläder för dag och party
Allt du  behöver för övernattning (KUL!)

Sen kom lite mer random saker som:
Minne av Stampe (min kanin)
Sovsäck (tack kollega Sandra för lånet och VART ska vi sova..?)
EN KYCKLINGDRÄKT – vet inte om den ska ge mig någon ledtråd eller om jag ska ha på mig den, eller både och. Själv hoppas jag att det är ett skämt, men vi får väl se..

35de9466-3e4c-4f83-9c6d-def7be0c8bc4

Det var en planerad 30-årsfest i helgen och att jag och mina tärnor skulle till frisör för test av frisyr och makeup. Men trots dessa saker planerade slppte jag inte tanken på att det skulle bli något förens sent in på 30-årsfesten. Nu går jag alltså på helspänn här hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *