Juste – vi ska gifta oss?!

I helgen har jag och Johan varit nere i Katrineholm, främst för att testa menyn men också för att ”se kyrkan”.

Fredag eftermiddag mötte vi upp min mamma och pappa, satte oss i en bil och åkte ner till herrgården. Där mötte vi upp Johans mamma och man och hade en genomgång med grymma Louise. Efter vårt möte och något glas champagne fick vi äta vår trerätters-meny och testa två viner till varje rätt. Det var så roligt att få äta ihop, ge vinen olika betyg och prata om bröllopet som är endast 82 dagar borta. Efter middagen gick vi en liten promenad och sedan fick jag och Johan sova i sviten – magi!

img_2187

På lördagen vaknade vi tidigt för att avnjuta en god frukost, för att sedan ”titta på kyrkan”. Väl framme mötte självaste prästen upp oss. Först trodde jag att hon bara var där för att säga hej och öppna kyrkan, MEN så fel jag hade. Vi gick in i den magiskt vackra kyrkan och så började hon gå igenom allt..! Vår präst är helt fantastisk. Hennes röst och blick är så vänlig och hon pratade bara om all kärlek att jag blev alldeles varm i hjärtat. När Johan sa att han kommer att ha svårt att stå still, då sa hon ”men då är det DU Johan, och det är helt okej!”. Jag tyckte det var så fint, hon såg oss.

Sedan ville hon att jag skulle testa gå med min älskade pappa fram till Johan. Jag kan omöjligt beskriva den känslan när jag tittade upp och Johan stod där framme vi altaret. Jag insåg där och då att vi ska GIFTA OSS. VI. Han och Jag.

Jag är ett dygn senare fortfarande helt tagen av situationen. Jag har så länge tänkt på festen och massa detaljer att jag nästan glömt bort vigseln, den största delen av hela helgen. Jag längtar mer än någonsin.

I veckan ska jag och Johan ha ett möte med våra fotografer/filmare. Ser så mycket fram emot det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *