Hej!

Okategoriserade |


Välkommen till en ny blogg här på Allt om bröllop!

Här kommer ni få följa min och Philips väg till vårt bröllop den 21 augusti i år. Vi har bestämt en del redan som vi kommer berätta om framöver men det är fortfarande en hel del kvar att planera – så spännande!  Vi tycker det är jättekul att få planera ett bröllop med allt som hör till. Vi är supertaggade!

I vår blogg får ni hänga med i den roliga planeringen av dekorationer, kläder och allt annat roligt småfix (jag älskar att pyssla!), men också de stora besluten som ska tas och hur man ska ta sig tid att planera när man vet att det är så lång tid kvar innan det är dags. Vi har ett intresse för vin så det kanske blir någon vinprovning framåt våren, det ska beställas blommor, fixas med inbjudningar, musik och allt däremellan. Dessutom ska vi göra en prio-lista. Det är lätt att snöa in sig på detaljer som i slutet av dagen inte är så viktiga. Det absolut viktigaste är att vi känner oss som det finaste paret i världen och är omringade av alla vi älskar!

Vi är taggade! Hoppas ni vill följa med på vår resa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *