Spa-weekend

img_7177

I fredags slutade jag lite tidigare än vanligt från jobbet och åkte direkt till mamma och pappa och hämtade upp mamma. Vi skulle nämligen på spa hon och jag. Mamma fick de i julklapp av mig.

Så vi åkte raka vägen till Frösön och Frösöpark. Väl framme på rummet hade jag ordnat med lite bubbel och snacks. Medan vi satt och drack och åt gott blev de självklart en hel del bröllopsprat. Vi diskuterade lokal, blommor, gästlista och massa annat. Vårt datum är inte helt spikat ännu så det pratade vi en hel del kring, för och nackdelar med datum och plats. Det är inte helt enkelt att få allt att klaffa precis som vi vill insåg vi då. Mycket som ska stämma.

Senare på eftermiddagen spaade vi, de var så härligt! Till kvällen väntade en spännande trerättersmeny som var förbestämd i de paket jag köpt. Kvällen slutade tidigt i säng då både jag och mamma var trötta. Men så skönt att vakna tidigt och utvilad dagen efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *