Frisör och MUA sökes !

Hår och make up |


Hej på er. Jag och Carl har kommit långt i vår bröllopsplanering och de flesta leverantörerna är bokade sedan länge. Något som jag dock inte lyckats hitta är en frisör och make up artist som kan göra mig fin 17 juli 2021. Tips mottages gärna! Gifter mig i Hälsingland och planen är att jag ska fixa hår och make up i Hudiksvall på förmiddagen. Det smidigaste vore såklart om någon i Hudiksvall med omnejd kunde fixa hår och/eller make up men finns det någon som kan resa dit från annan ort mot viss ersättning tar jag tacksamt emot de tipsen också.

Maila gärna mig på infio@mariabusck.com om ni har tips!

 

2 svar på “Frisör och MUA sökes !

 1. ABIOSÈ säger:

  Hej!

  Jag heter Abiosè – ”Scandinavias Pioneer LIVE Wedding Painter”.

  Att få en målning under ett bröllop är en mycket personligt grej. Det är en unik del av bröllopet som har potentiell att öka i värd. Anledningen till att jag valde direct från början av min bröllopskonstresa “Skandinavien”, istället för “Sverige” är att ge mina klienter den bästa omfång. Sverige har 10 mill, Skandinavien 21mill manniskör. Jag dokumenterar mina resor som en Pionjär live bröllopskonstnär och travel influencer med fokus på Skandinavien, bade kärn- och utvidgadskandinavien. Anledningen till att jag valde “pionjär”, istället för “första” är på grund av att pionjär betyder båda “första”, “en av de första” samt “den/de som anstränger sig för att skapa vägen”. Anledningen till att jag valde att fokusera på bröllop är… What’s better than love?

  Vi (jag är konstnären och min man är ansvarig för den administrative) lanserade i februari 2020 genom att delta på Bröllopsfeber Mässan i Malmö, Göteborg och Stockholm och fick 60 individuella kontaktuppgifter. 2 veckor sen kom covid19, och det var såklart inte bra för bröllopindustrin.
  Fast detta fick vi några få klienter. För några dagar sedan kontaktade ett brudpar oss. De skulle gifta sig i 2020 men på grund av covid19 bestämde de sig att gifta sig i 2021 istället. Det visade sig att vi fick inte deras kontaktuppgifter utan de hade sparat våran! De skrev till oss att de sparade för att kunna beställa inte 1 utan 2 konstverk från oss; en som ska skapas live på bröllopet och den andra som jag skapar i studion – Transferporträtt.

  Jag skulle vilja erbjuda er att jag målar live på ert bröllop! Jag ser frame mot till att servera er med live konst.

  All information finns på vår hemsida http://WWW.ABIOSE.ROCKS. Med redan bra erbjudanden ingår allt i alla investeringar – konstnärens utlägg som transport, boende, frakt, material, mm. Mejla oss med frågor och önskemål STUDIO@ABIOSE.ROCKS .
  Direct länka till bröllopsportfolio:
  https://www.abiose.rocks/weddings-events
  https://www.abiose.rocks/portfolio/portraits

  Jag skriver här till dig här då det jag gör är nytt och jag vill ge er chansen att får känna till det. Hoppas att ni hör av er.

  MVH

  Abiosè
  Scandinavias Pioneer Live Wedding Painter
  http://www.abiose.rocks

  P.S: Jag tror faktiskt att jag HAR träffat er! Jag kommer ihåg dig från Bröllopsfeber.minns din fokus medan jag pratade. Om jag minns fel, ber om ursäkt. Ser ändå fram emot att servera er!

  Svara
  1. Maria Busck säger:

   Hej! Det stämmer att vi träffats 🙂 Ska spana in er lite närmare.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *