Överraskad med möhippa!

Okategoriserade |


Hej på er. I lördags trodde jag att jag och min vän Anna skulle till Helsingborg för att hon skulle köpa ett par skor och sen skulle vi ha filmkväll. Men istället blev det min möhippa! Alltså vilken överraskning, jag anade verkligen ingenting. Planen var att jag och Anna skulle fota så jag hade gjort mig i ordning och började undra när hon skulle dyka upp då hon var tjugo minuter sen.

Jag hade gått ner till ingången till vårt trapphus där jag spanade efter hennes bil som jag är van vid. Men så kom hon inte. Jag tyckte jag såg min vän Marie stå utanför huset och tänkte att ”oj vad den tjejen är lik Marie, men det kan ju inte vara hon. Säkert någon som ska på visning här i huset”. Jag kunde verkligen inte koppla.

Till slut skrev Anna ”Kom ut” och då upptäcker jag att det står sju vänner utanför och jag blir så överraskad. Var i riktig chock men var såklart så glad. Vi började med att äta lunch, sallader från mitt favoritställe Holy Greens, här på innergården. Sen åkte vi till en dansstudio där vi fick lära oss heel dance. Passar ju mig perfekt och det var SÅ kul! Sen hade de bokat ett stort hotellrum som vi hängde i resten av kvällen. Där blev det god plockmat, en massa dans, lekar, fina hälsningar från vänner som inte var på plats med mera.

Wow vilken helg! Tack alla inblandade <3.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *