Hoppas på plan A

Okategoriserade |


Hej på er. Allt fler flyttar fram sina bröllop. Ibland känner jag att jag är den enda som fortfarande hoppas att vaccinering och sommarvärme gör sitt och att vi kan gifta oss med många gäster i sommar. Tittar man på statistiken ser det redan betydligt bättre ut än förra sommaren och då lättade det ju mycket.

Idag har jag möte med vår bröllopskoordinator Linn på L Wedding & Event. Det var ett tag sedan sist, svårt att få till en tid då vi båda är upptagna. Men bra att ha någon som kan titta på vår planering, hur vi ligger till med allt och vad vi bör göra nu och i närtid för att hinna med allt utan att stressa. Nu är det ju en väldigt speciell situation i världen men jag håller mig positiv och optimistisk och hoppas kurvan fortsätter åt rätt håll och vaccineringen flyter på så vi kan ha bröllopet som vi tänkt. I värsta fall blir vi ju gifta utan en fest med många personer, det är ju också fint på sitt sätt <3. Men vi hoppas på plan A fortfarande.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *