Att planera om.

Allmänt |


Hej på er. Nu känns det som att vi inte längre kan hoppas på ett 130-gästersbröllop 17 juli. Vi planerar nu för de restriktioner som planeras införas från 1 juli, med 50 personer tillåtna i hyrd lokal. Vår nya plan är att dela upp släkt och vänner och hålla bröllopsmiddag två dagar. Släkten får vara med på bröllopsmiddag på fredagen och vännerna på lördagen. Alla kan vara med på utomhusvigsel på lördagen. Vi kommer totalt kunna vara 100 personer på middagarna så det är flera vänner vi behövt ”oinbjuda” vilket känns supertråkigt verkligen!

Även om det känns jobbigt att planera om är jag ändå glad att vi bestämt oss för att gifta oss i år och inte skjuta upp bröllopet. Jag kan inte vänta med att gifta mig med Carl känner jag :). När vi väl landar i nya planen tror jag det kommer kännas jättebra trots förändringarna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *