First look i kyrkan

Bröllop |


Många brudpar som anlitar en fotograf brukar ha en sekvens som heter ”first look”. När man träffas bara brud och brudgum innan vigseln där man ser varandra ”första gången”. Denna sekvens vill vi ha i kyrkan med alla gäster.

Vi har valt att inte sova med varandra dagen innan vigseln och inte heller se varandra förens på vigseln, just för att göra det mer spännande i kyrkan. Snacka om att det kommer bli gråtkalas. Eller kommer man kunna hålla sig? Knappast.

Vi har då bestämt att Liisa, våran fotograf. Ska stå framme med Ola intill altaret. För att kunna fånga bådas miner när jag kommer in.

Åh som jag längtar, tänk så snart det är!

Bilder tagna från @pinterest
Kram, Matina
💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *