INSPIRATION LEVEL = 0

img_0399

Herregud – finns det en mer oinspirerande månad är november? Såhär trött i både kropp och knopp har jag inte varit på länge, och då äter jag ändå D-vitaminer varje dag.

Till helgen kommer förhoppningsvis solen tillbaka, och då ska jag passa på att ladda energi och prov-promenera avståndet mellan kyrkan och kajen vid Mandelparken.
Efter vigseln i Sofia Kyrka har vi nämligen bokat en båt som transporterar gästerna till vår festlokal Docklands, i Finnboda Hamn. Jag gissar på 15 min en kvart med platta skor eller låga klackar, och 20 min med hög klack. På lördag är det upp till bevis!

Och med det är del 1 av checklistan klar. Minns ni den från tidigare inlägg?

”12 – 10 månader innan bröllopet,

  • Besök kyrka och boka in vigsel med prästen
  • Välj brudtärnor och marskalkar
  • Bestäm storlek på bröllopet, med antal gäster m.m.
  • Besök och boka festlokal
  • Fundera ut hur gästerna ska transporteras från vigseln till festen
  • Definitivboka gästlistan”

Hurra, vad bra det känns!

Efter nyår är det dags att ta tag i budget, fortsätta pröva brudklänningar och kostymer, köra en genomgång med våra toastmasters och planera smekmånaden <3
Kan inte tänka mig något bättre sätt att spendera ruskiga januari på än att drömma sig bort till vita sandstränder och turkosa hav.

img_0808

75c51ac2-5d79-49dc-96b0-72fce6690004

 

Såhär såg det ut när vi var på Malta i somras. Otroligt lyxigt och fint hotell, med fantastisk pool mot havet. Inga barn eller festgäng, bara par som ville ha en romantisk och lugn semester.
Hade vi inte redan varit där hade jag absolut velat åka dit på smekmånad.

Vi hörs igen till helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *