WEDDINGYEAR

img_1031

Hej 2020 och hej wedding year! <3 Tänk att detta år kommer bli ett av det bästa i våra liv, vi har så mycket att se fram emot med möhippa, svensexa, bröllop och smekmånad. Det känns fortfarande overkligt.

Idag är sista dagen på min ledighet, vilket innebär att vi är tillbaka i våra rutiner igen imorgon.
Och tillbaka i bröllopsplanerandet! Vi kör igång direkt på G’s söndags listor (med to-do för oss båda), och inbokade tider för att pröva klänningar, kostymer, ringar och titta på dekorationer.

Vi kommer kick-starta planerandet med våra brudtärnor och marskalkar, som även är våra toastmadames och toastmasters, nu på lördag, med en helkväll av mat, vin och snack. Jag har gjort en powerpoint presentation på 20 sidor!! (betyder det att jag är en bridezilla nu?) som jag delat upp i:

  • Hur vi tänker oss bröllopsdagen
  • Vad vi har för förväntningar på våra toastmadames & toastmasters
  • ”Uppgifter”, t.ex. hälsa välkommen på kyrktrappan och dela ut konfetti o.s.v.
  • Hålltider för dagen
  • Hålltider för dagen nedbrutet i varje klockslag

Tanken är att vi alla ska ha samma vision, eller i alla fall vara på samma spår 😉 Jag hör nu när jag läser det jag skrivit att jag låter lite galen, men det får man vara som blivande brud. Mycket som ska klaffa.

Efter det väntar prövning av vigselringar som G bokat in oss på, och kostymprovning för honom och hans bestman.

Häng med! Nu är det inte långt kvar. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *