Pre wedding gift!

afterlightimage-25.jpg
 • Så den ”lilla” överraskningen J skulle ge mig på möhippan (som jag däckade och inte fick 🙈) var att hans bästa kompis hade bjudit med oss till Riksgränsen och en stuga mitt ute i ingenstans!
 • Först blev jag sur!!( MEN vem åker iväg 6 dagar till vildmarken när det är mindre än 14 dagar kvar till sitt bröllop??!!)

  Iaf så hoppade vi på nattåget från Stockholm i onsdags med sex galna vänner och kom fram till Nordanjaure ett dygn senare. Vi blev upphämtade på stationen av Mappu som äger stugan och även har hand om skotersafarin. Efter att ha handlat mat Och såntdär man kan tänkas behöva i en stuga utan vatten eller el så satte vi oss på scootrarna och drog ut till stugan, de va så magiskt att ja inte kan sätta varken ord eller bild på de!

  Med tanke på hur mycket jag hatar vinter och snö är det sjukt att jag älskar att vara här..blev endå helt ok 😉

  J har jobbat en del men ja har fått sitta o sola i snön i våra snösoffor med inbyggd bar. Ja ni läste rätt!

  Sista dygnet här nu, ska hjälpa till att hugga ved och sätta på bastun… mysfaktorn på de!!

  Mer bilder och massa filmer på min insta @mssoofi

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *