Förberedelser

Okategoriserade |


Eftersom jag både jobbar och har ett stort intresse för hudvård har jag lagt upp en plan för hur jag ska få det perfekta ”glowet” inför den stora dagen. Jag vill ha en så frisk och stark hud som möjligt som även kommer att må bra när jag blir äldre, och då gäller det att ta hand om den så bra som möjligt redan nu. Jag kommer att dela med mig av mina rutiner och behandlingar under resans gång, men tänkte börja med att skriva ut vad det är jag kommer att fokusera på här:

  • Fukt fukt, och åter igen fukt! Huden är det sista organet som tar till sig näringen vi stoppar i oss, så jag väljer produkter som är framtagna för min specifika hudtyp. Detta har jag gjort i samråd med en fantastisk hudterapeut.
  • Skydda huden – då håller den lägre. Jag använder spf 50 året runt. Jag ser det som lika viktigt att borsta tänderna varje dag för friska starka tänder (i högst obetalt samarbete med pepsodent)
  • Var snäll mot dig själv. Tiden för att experimentera runt själv hemma i badrummet är förbi. Bort med alla syror som inte passar mig, fram med snäll och bra hemvård. Behandlingar som microneedling och kemisk peeling gör jag hos en duktig hudterapeut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *