Hemma i Sverige

unnamed-3

I natt kom vi hem och jag har en miljard bilder på min telefon och kamera. Kan dela med mig av lite bilder, även om de är ”privata” så är de kopplade till en bröllopsrelaterad resa.

unnamed-2

Båda sa det, att den här resan har verkligen varit en av våra bästa, om inte DEN bästa. Vi har unnat oss, varit förväntansfulla och nyfikna och bara haft så roligt! Båda vi lever ganska fullspäckade liv annars och det var längesen, eller om det ens har hänt att vi spenderat sju dagar i sträck dygnet runt med varandra. Vi (eller det är nog mer jag) älskar att träffa folk och hänga med andra. Missförstå mig rätt, jag älskar att hänga med honom också, men jag blir ofta rastlös och gillar då att ha en grupp med killar och tjejer att ”bryta av” med. Men eftersom vi besökte hela kusten (både nya och gamla ställen) så hann jag aldrig tröttna, hehe.

Vi började med två nätter i Saint-Paul-De-Vence, som även är staden/byn/orten/kommunen, vad säger man? Där vi kommer att gifta oss!!!!

frulle
Vi checkade in på ett B&B som jag hade hittat efter lite research. Skrev på min instagram att paret hade drivit stället i 22 år, men den infon var fel. De har haft stället i 22 år men B&B verksamheten har de bedrivit de senaste 7 åren.

img-7936

Här bodde vi, på ett litet uthus på tomten och varje morgon serverades frukost med godsaker från deras trädgård. Nu när vi är hemma har vi en hel del lösa trådar som ska knytas ihop, men det blir skoj. Jag dyker rätt in medan allt är färskt!

img-7865unnamed
img-7895

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *