Vilken hashtag?

Bröllop 2021, Vardagstankar |


Lite längre fram tänkte jag visa er hur vår bröllopssida ser ut. Med tanke på att vi har ett bröllop utomlands under flera dagar kändes det sjävklart att vi behövde en sida för det.

Är det något jag älskar att pilla med är det detaljer och design. För mig var det viktigt att börja med sidan i tid för att den inte ska ligga som ett stressmoment senare, det finns alltid något att fixa och dona med när det kommer till den. Det grafiska är så gott som klart, så nu ska den bara fyllas med all info, men det sker pö om pö.

Anledningen till att jag började skriva detta inlägg var egentligen för att jag ville prata om #hashtags. Social media nörd som man är, är ju en #hasthags absolut en av de viktigaste inslagen på bröllopet, he he!
Frågade mina följare vilket av nedan de föredrog? Sjukt bra  engagemang , var över flera hundra som röstade och löjligt jämnt. Nu vet jag inte om någon av dessa är klockrena, (det är min fästmans syster som kommit på dem) men låter det marinera lite.

Hoppas få hjälp med någon riktigt bra. Finns det några kreativa genier här som kan hjälpa mig tro?
(Att jag tillägnar ett helt inlägg åt detta känns ju nästan lite obehagligt, vill bara understryka att hashtaggen inte är på liv och död, även om det är sköj).

7b095ac7-9109-4ad6-bf38-5828673d7c1d

1d273bb3-7638-410d-aa8c-d1576adc4df7

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *