Glow som en matt ölflaska

Hälsa |


Testa produkter

Jag är något av ett kontrollfreak så det finns inget som heter ”för tidigt”. Därför köpte jag en setting spray för smink som jag hade läst goda recensioner om. Tänkte att jag under 6-9 månader ska testa den i kombination med olika smink och vid olika tillfällen: jobbdag, träning, i värme, på fest, i soffan osv. 

Jobba med smink

Första testet var på jobbet. Jag har ju i och för sig ett kontorsjobb MEN bra smink ska ju även klara det. Tog mitt vanliga smink + foundation från Bare Minerals (jag använder oftast bara mascara, ögonskuga, brynpenna och rouge). När jag var klar sprayade jag mig och gick vidare med min dag.

Kvällen kom

Mikael och jag hade varit hos min bror och ätit. På vägen hem i bilen började jag snacka om mitt smink och vad jag tyckte.

– Nu har jag medvetet undvikit att ta på ena sidan av mitt ansikte hela dagen, sa jag.
– Du är ju helt knäpp – har du planerat det? sa Mikael.
– Ja.. Såklart, hur ska jag annars veta om setting sprayet hjälper eller inte? Det är väl inte så konstigt? sa jag.
– Du hör väl själv hur det låter? sa Mikael.
– Ja. Okej det kanske inte är heeeelt fullt normalt… sa jag och fortsatte.
– Du ser förresten väldigt fin ut, typ som att du har ett glow med en lite mer matt finish. Som när jag fotograferar ölflaskor, sa Mikael.
– Jämför du mig med en ölflaska? Men ja, just den här sprayen ska vara lite mer matt glow:ig. Snyggt iakttaget, sa jag.

Då vet vi det. Med den här setting sprayen blir man lika fancy som en fotograferad och redigerad ölflaska – det är inte ett dåligt betyg 😉😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *