Rustikt lantligt som tema

Planering |


Raps och stora fält

Vårt tema kommer vara rustikt lantligt. Skulle kanske inte kalla det bohemiskt men mer åt det hållet än åt slotts-bröllopet. Vår lokal har rätt förutsättningar för det då den är en upprustad vacker lada. Omgivningen är lantlig med stora fält åt alla håll där rapsen blommar gul under våren.

Grönt är skönt

Utöver själva platsen som då lever upp till vårt tema tänkte vi arbeta mycket med gröna blad och vilda blommor. Vår dekoration på borden kommer vara slitna blomkrukor med goda örter i. Kanske någon gäst vill krydda maten med dekorationen? Utöver det blir det mycket blockljus och även detaljer med t. ex murgröna. Vi gillar det gröna temat och det känns väldigt mycket som oss att köra det mer avskalat och stilrent. Våra programblad och gästernas kläder får stå för färgen!

Dukning

Borden ska inte ha några dukar och stolarna är enkla, till och med blandade varianter. Superhärligt! Vår lokal har allt som behövs med porslin och även där har de gjort ett fantastiskt jobb och hittat massa loppisfynd som passar in i lokalens stil. Det ska bli så roligt att börja provduka och komma in i det mer när det närmar sig!

Klädsel

Även vår klädsel kommer gå åt det mer lantliga hållet. Tanken är en romantisk spetsklänning för mig och en snygg kostym, dock med shorts för Mikael. För det första trivs han bäst i shorts och för det andra blir han så himla varm! Och man ska ju vara sig själv sägs det 😉

DIY

En fördel med ett tema som inte är så ”fancy” är att man kan göra mycket själv. Planen är att bestämma ungefär vad för dekorationer vi kommer behöva under dagen och sedan börja göra själv eller hitta fynd på andra ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *