Hårinspiration

Planering |


Perfect hairday

Håret är ju självklart viktigt alla dagar i livet. Hallå, vem har inte haft en dålig hårddag som har förstört en hel outfit? Till bröllopet ser jag flera faktorer som är viktigt för att håret ska vara perfekt:

  1. Det ska passa till klänningen
  2. Om man ska ha slöja så ska även frisyren funka med det
  3. Hållbarhet – dagen är lång!
  4. Och såklart stilmässigt, man ska passa i sitt hår

Uppsatt hår

Personligen har jag alltid gillat brudar som har uppsatt hår. Tycker det visar upp ansiktet och klänning på ett fint sätt samtidigt som baksidan blir mer intressant med en fin uppsättning.

Mellanlångt, platt hår

Men vad ska man ha för uppsättning då? Det finns otroligt mycket fint där ute och i min Pinterest har jag nog alla varianter. Men någonstans får jag också inse att jag just nu har mellanlångt hår, inte någon vidare volym eller tjocklek. Jag föredrar nog för egen del en lite mer stram uppsättning som inte är så vild. Lite mer stilrent skulle jag säga med någon liten hårsmyckesdetalj.

Av all inspiration har jag tagit det till två vägval, som jag ännu inte har landat i. Ska konsultera med min frisör när tillfälle ges. Hög uppsättning eller låg. Vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *