Bästa vännen, kollegan och fästmannen

Personligt |


Att få jobba med sin bästa vän

Jag har lyckan att få jobba tillsammans med min blivande man. För vissa kanske det inte är en dröm men för mig är det fantastiskt. Jag får varje dag umgås med min bästa vän, se och hjälpa honom hands-on i framgångar, stötta och sura tillsammans i med- och motgångar. Och framförallt se den otroliga utveckling han gör. Alla kallar inte reklam för konst men Mikael är en sann kreatörs-konstnär.

Idag, på kärlekens dag, skickar jag en extra varm tanke och beundran till honom och hans talang. Vilket också känns passande då vi varit på ett kundmöte där de både berömde honom och smickrade oss som företag. Företaget är en stor del av vårt liv – inte så konstigt när man brinner för något djupt inne i själen. Att få dela det med någon är otroligt. Jag tror jag är lite extra tacksam för det just idag.

Sen för att inte glömma den fina presenten han gav mig. En vacker vas där jag kan sätta alla de blommor han alltid kommer hem med. (Jag älskar snittblommor 💐) Kan det bli mer romantiskt än att alltid fira kärleken, även i vardagen?

1 svar på “Bästa vännen, kollegan och fästmannen

  1. Susanne Elmäng säger:

    Fina, coola, snygga, inspirerande… KRAM!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *