Att resa är livet

img-6064-2

Hej vänner hur mår ni? Fy vad jag längtar till att få resa, det är ju bland det bästa som finns! Olika platser bjuder på olika upplevelser men det bästa med att resa är ju människorna man träffar under resans gång.

Jag och Musse träffades i november 2015, blev tillsammans i december och i februari 2016 bjöd han mig till Istanbul. Att resa tillsammans är ett bra test för förhållandet. kan man resa tillsammans då kan man leva tillsammans, haha. Vi är såna som vaknar tidigt och är ute hela dagen på äventyr och låter fötterna visa vägen. Vi går så mycket vi bara kan för tar man taxi då missar man alla roliga gränder och bakgator. Jag har nog aldrig bott på något lyx hotell, ser inte riktigt meningen med det för jag vill vara ute och upptäcka istället för att vara på hotellet.

img-6070

Jag älskar Turkiet, min fästmans familj är därifrån, och Istanbul är min drömmars stad att bo i.

img-6061

 

Indien gav starka upplevelser, Varanasi var en plats som satte sina spår själsligt.

img-6059

Japan och Tokyo var otroligt häftigt att få uppleva på alla sätt och vis.

img-6069-2

Att strosa på Paris gator och se på konst och vackra byggnader med en kaffe i handen och ha rött läppstift på sig är som att vara i en film. När jag var där sist väntade jag Atilla i magen.

img-6064-2

I Sarajevo firade jag nyår med min killkompis och hans tjej, det året jag träffade Musse. Dit vill jag åka igen fast under sommaren.

img-6071

Grekland gillade jag starkt speciellt Aten och Parga var en romantisk liten pärla.

img-6072

Wien var en mysig resa för då åkte jag tillsammans med min farmor och gudmor. Farmor visade oss runt och berättade om delar av sin barndom, farmor borde skriva en egen bok.

img-6074

London var en shoppingresa, 24 timmars, med två tjejkompisar. Vi flög 7:00 på morgonen och kom hem 00:00 på natten till Sverige. När jag skulle visa bild på ett par skor jag letade efter till killen i butiken råkade jag visa en väldig lättklädd bild på mig själv som jag tidigare hade skickat till Musse. SÅ PINSAMT! Borde fått rabatt på skorna när jag tänker efter tycker jag, haha.

Hade kunnat fortsatt men nu går mina ögon i kors. Sov gott på er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *