Brudparen köar inför nästa år

img-6209

8a87bd69-5fc7-4425-819c-f7e372f237f8

Ny vecka och nya möjligheter! Helgen bjöd på strålande sol och en mini dejt på dagen med min karl medan barnen var hemma hos deras Dede ( farfar).

img-6209

img-6211

Jag och M åkte ut till Brostugan och åt våfflor och sedan tog vi en promenad ute på Drottningholm. Så mysigt men kallt.

Jag läste även DETTA på svt.se nyheter, vilket vi redan visste, att brudparen köar inför nästa år. Det har varit ett kämpigt år för alla inom bröllopsbranschen, även för oss, men näsa år tror vi verkligen att det kommer bli Bröllopets år. Jag hoppas verkligen det! Sen är det även flera brudpar som kör dubbelbröllop, se även HÄR. Vilket jag gillar, ju mer man kan fira kärleken desto bättre eller vad säger ni?

Jag önskar er en härlig vecka, och följ oss gärna på @alltombrollop på IG, vi älskar när ni kommenterar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *