Vi firar om vårat nyår

Okategoriserade |


2022 började inte alls bra. På nyårsafton väl hemma hos Musses pappa, där även hans syster med man och barn var, började Alaattin att spy. M Y C K E T. Samt hela vägen hem i bilen och hela kvällen hemma. Han behöll ingen vätska och sen slutade han spy men då kom det bakifrån istället. Sen kom febern. Natten efter satte Atilla igång att spy och sedan kom febern. Så två magsjuka barn började vi året med MEN jag är tacksam att trots att jag blev nerspydd och att Alaattin hostade mig i ansiktet efter att han kräks så klarade jag och Musse oss.  Livet som mamma, man blir rätt härdad. Jag är inte lika känslig som innan för äckliga saker, haha. Dock blev Musses familj dålig, en efter en började dom spy, stackarna.

Sen har bossen fått corona så vi har arbetat hemifrån denna vecka. Men nu är Planeringsguiden på tryck och snart ute i butik! Vilket känns otroligt bra, vi arbetar även med Allt om Bröllop nummer 1, ute i butik 24 februari, vilket är full fart på. Jag tror att det kommer bli ett dunder år, det är mycket kul som är planerat!

Men iaf, jag och M kände att nu får det vara nog, 2022 ska börja bra. Gör om och gör rätt. Så ikväll ska vi korka upp bubblet som stått på kylning sen nyår och skåla in det nya året och hoppas på att nästa vecka blir en bättre start!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *