Nu är vi gifta!!

Alltså dagen blev så himla bra! Puh!

Dagen innan var jag ett stressat vrak, vi fick tillgång till lokalen vid 14 dagen innan och det var riktigt stressigt..  Fick köra mellan vår lägenhet och lokalen 3 gånger och det var 3 mil enkel väg,  Så jag spenderade mest tid i bilen medan Niklas och familj höll på i lokalen. Det var lite svårt då det ärligt talat var jag som hade koll på vad alla prylar skulle vara till. Men det blev bra och när jag landade vid 18, justerade jag några småsaker bara, så himla tacksam över deras hjälp.

Vi hade hyrt in ett fotobås, verkligen det bästa beslutet vi tagit, gästerna hade så himla roligt och vi har också 400 bilder att titta på i efterhand!

Vigseln var så fin, vi gick in till en klassisk bröllopsmarsch, hade två solosånger och två psalmer. En av dessa var stad i ljus och det var så häftigt när hela kyrkan sjöng ordentligt! Vi valde att skriva våra egna löften och det var så fint att få sätta sina egna ord på löftena, kul också att det hördes i kyrkan så att alla gäster hörde. Sen gick vi ut till gudfadernmusiken på orgeln och när det började så skrattades det till,  Vilket är ett perfekt slut på vår vigsel.

Utanför kyrkan skålade vi i små flaskor med drinkar och en del av gästerna hade tagit med konfetti- som de sedan fick städa upp! Haha

Vi åkte sen till festlokalen där jag hade hyrt in ett liveband som spelade tvspelsmusik i swingstyle, det var en överraskning till Niklas från mig och det var riktigt lyckat och uppskattat! Middag med många fina tal, både jag och Niklas höll tal till varandra. Jag grät hela tiden, som förväntat! Sen blev det dans i typ 3 timmar, vid halv två var alla färdigdansade vilket var förståeligt då det varit en lång dag för alla! Men så kul att ha vänner och familj där på plats och alla verkade ha riktigt roligt!

Igår var vi smarta och tog in på ett spa här i Stockholm, riktigt härligt att bara njuta, slappna av och vara med varandra!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *