Upploppet

Nu börjar det närma sig på riktigt och när det är mindre än 2 månader kvar är det vissa grejer som inte är helt satta.

Musiker i kyrkan- vi ville ha en kör men det ser mörkt ut nu, som tur är har en massa musiker hört av sig när jag annonserat på ”lediga gig” på Facebook. Så vi ska nog kunna hitta någon, dock kostar det ju en slant.

Sen är det det här med maten, vi behöver någon kock i köket, hitintills har jag inte hittat någon som känns helt hundra. Men är inte orolig alls faktiskt då vi gifter oss utanför semestrarna så det kommer säkerligen att finnas någon som kan ställa upp.

Annars har jag bokat upp en del skönhetsbehandlingar dagarna innan, speciellt en fuktbehandling som ska hjälpa sminket att sitta bättre på den stora dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *