Boosta bröllopstankarna med fredagsmys 🎬

Bröllop, Tips |


Eftersom jag  Àr en hopplös romantiker har jag en lÄÄÄng lista pÄ filmer med bröllopstema som jag tÀnkte dela med mig av till alla er bröllopstokar out there. Eller okej, inte hela listan sÄ det inte blir en bibel, men favoriterna i alla fall.
Kan en mysig fredagkvÀll BLI bÀttre Àn att drömma sig bort och inspireras av filmer med bröllopstema?

Bridesmaids
Okej, om ni vill ha ett gott skratt sĂ„ ska ni se denna. Det Ă€r definitivt en film som kommer göra att ni blir pĂ„ bra humör och somnar med ett leende pĂ„ lĂ€pparna. Den ger en lite perspektiv pĂ„ ”does” and ”don’t”s och fĂ„r en sjĂ€lv (om inte annat) att kĂ€nna sig riktigt nöjd med sina egna bridesmaids.

Fyra bröllop och en begravning
Till alla er som inte har sett denna, avboka alla eventuella planer och bĂ€dda ner er i soffan. This is it! En riktig klassiker man bara MÅSTE ha sett! Jag menar helt Ă€rligt, Hugh Grant Ă€r med, you know what I mean.

Sex and The city
For obvious reasons Ă€r denna goding med pĂ„ listan. Denna film Ă€r ett mĂ„ste för alla modeĂ€lskare. Inspireras av Gucci, Jimmy Choo, Dior och Manolo Blahnik – oavsett vad man tycker om brudklĂ€nningen i den filmen kan man ju konstatera att Vivienne Westwood har lyckats (once again) med en eye catcher.

My Best Friend’s Wedding
Julia Roberts i ytterligare en klassiker. Vi alla vet hur underbar filmen Notting Hill Ă€r och denna Ă€r inte sĂ€mre. Precis som Notting Hill, Titanic och andra fantastiska filmer Ă€r detta och den typen av film man i alla fall ser nĂ„gon gĂ„ng per Ă„r – eftersom den Ă€r precis sĂ„ bra.

Love Actually
HĂ€r har vi rĂ€ddaren i vintermörkret. För flera av er antar jag att denna redan Ă€r pĂ„ er ”top tio”-lista, men för er som Ă€nnu inte har sett denna kan jag nu meddela att jag har gjort ert liv lite bĂ€ttre. En favorit, for a reason.. och man dör ju lite för den galet fina klĂ€nningen.

My Big Fat Greek wedding
För alla er som söker en ”feel good”-film – varsĂ„goda. En helt underbar film som aldrig gĂ„r ur tiden (the dress might have though.. 😉).

Mamma Mia
MusikalĂ€lskare – sing along till Abbas underbara musik kombinerad med en hĂ€rlig historia om ett par som planerar att gifta sig. Till alla er som funderar pĂ„ ett bröllop utomlands –  ni mĂ„ste se denna!

Jag skulle kunna göra listan dubbelt sÄ lÄng, men nu har ni nÄgra att vÀlja mellan i alla fall. Kommentera gÀrna nedan om ni vill ha fler tips!

Kram,

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *