Perfect wedding pictures 📾

Bröllop, Bröllopsfoton |


Om det var nĂ„got som jag inte vĂ€ntade mig sĂ„ var det att det skulle vara sĂ„ himla svĂ„rt att hitta en fotograf. Jag har letat sedan i mitten av november, och ÄNTLIGEN har jag hittat en fotograf och det kĂ€nns sĂ„ himla skönt. Ännu en ”check” pĂ„ listan!

Vi har haft sĂ„ mĂ„nga tankar pĂ„ hur vi ska göra med foton – ha en fotograf bara under ceremonin? Kolla om nĂ„gon student vill fota? Bara ha engĂ„ngskameror? Jag menar vi har verkligen gĂ„tt igenom alla möjliga alternativ.

Men, det Àr ju trots allt sÄ att det enda man har kvar efter bröllopet Àr ju fotona och vÄra minnen. Ju mer vi började tÀnka pÄ det, ju mer kÀndes det helt sjÀlvklart att vi ville ha en fotograf, det Àr ju trots allt ett hantverk.
Jag vill verkligen att man ska kunna ”kĂ€nna” kĂ€nslan man hade nĂ€r man kollar igenom vĂ„ra foton framĂ„t. Som kĂ€nslan jag fĂ„r nĂ€r jag ser bilderna pĂ„ oss frĂ„n nyĂ„r för tre Ă„r sedan, man blir liksom glad i hela kroppen.

Jag började med att skapa en flik i min excel för bröllopet dÀr jag la in varje fotograf jag kollade upp. DÀr kunde jag lÀgga in namn, kontakt, priser, paket och kommentarer kring deras portfolier för att enklare kunna sortera. Ett tips Àr att kolla olika forum och leta pÄ instagram.

Det svÄra med att hitta en fotograf för oss var;
– Hitta nĂ„gon som kan fĂ„nga rĂ€tt kĂ€nsla
– Hade paket med rimliga priser (i förhĂ„llande till vĂ„r budget)
– Inte redan var bokad

NÀr jag Àntligen hittade en fotograf bad han mig skapa en pinterest med bilder pÄ hur jag tÀnker mig stuket pÄ bilderna och hur jag vill ha dem redigerade. Vilket jag verkligen uppskattar, det gör att vi kÀnner oss trygga.

Jag vill ha en mjuk och ”drömmig” kĂ€nsla (does that make sense?). Jag vill att man verkligen ska kĂ€nna hur man kĂ€nde.. Ă€ven om det bara Ă€r en dag Ă€r det ju trots allt vĂ„ran dag. Det Ă€r vĂ„r största dag, och kanske den som betyder mest. Kan tĂ€nka mig att det kĂ€nns lite surrealistiskt nĂ€r allt Ă€r över och man fĂ„r hem sitt album – ”tĂ€nk att vi har gift oss?”❀

Vi ska ha ett möte med fotografen lÀngre fram för att gÄ igenom alla detaljer etc.
Can’t wait! Jag har en sÄ  himla bra magkĂ€nsla, och det kĂ€nns sĂ„ himla skönt✹

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *