Bröllopsnatt – The Sparrow 🐩

Bröllop, Planering |


Ja jag har ju nÀmnt tidigare att jag har bokat The Sparrow Hotel till vÄr bröllopsnatt, och det kÀnns sÄ himla bra.
Jag pratade med dem nu i veckan, och jag har fÄtt önska svit(yay!). Det var ett sjÀlvklart val för mig, jag valde denna;

Juniorsvit

Jag Ă€lskar fĂ€rgerna, möblerna och den franska balkongen. Det var vĂ€ldigt viktigt för mig att hitta ett hotell med rĂ€tt kĂ€nsla. Jag vill ha mixen av nĂ„got lyxigt och intimt. Men Ă€ven nĂ„got som ger den dĂ€r kĂ€nslan av att man Ă€r nĂ„gon HELT annanstans Ă€n hemma. KĂ€nslan av nĂ„got ”extra”.

De har ingen större svit Ă€n ”juniorsvit” men det gör mig absolut ingenting. Det finns allt vi behöver. BĂ„de för mig och mina bridesmaids nĂ€r vi ska fixa oss i ordning, och för mig och Herman nĂ€r vi ska vakna upp tillsammans.

Jag hade en vÀldigt tydlig bild i huvudet om bilderna och ljuset nÀr jag valde rum. Mycket dagsljus, mysig kÀnsla.. det tror jag verkligen att det hÀr rummet kommer leverera det! KÀnsla:Can’t wait! Bara 4,5 mĂ„nad kvar!✹

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *