Hej och välkomna!!

img_2330Vad kul att just du har hittat hit 🙂 Jag tänkte börja bloggen med att ni ska få lära känna mig och min fästman Gustav lite mer. Vi är båda 29 år och är ursprungligen från Uppsala. Nu bor vi i Visby där jag studerar till byggnadsantikvarie och Gustav arbetar som läkare. Vi träffades sista året på gymnasiet när jag började i samma klass som Gustav. Ett år efter studenten blev vi tillsammans och har nu varit det i 9 år. I augusti i år gick han ner på knä, men mer om det i kommande inlägg 🙂

I min utbildning lär man sig om äldre bebyggelse och målet är att värna om och bevara kulturhistoriskt värdefulla byggnader. Därför känns det extra fantastiskt att få ha festen i ett slott byggt på 1600-talet! Finns det något pampigare än ett slott?! Vi vill försöka bibehålla den lyxiga, storslagna känslan som ett slott inger och kommer därför försöka dekorera tematiskt och passande till den befintliga interiören. Men på vilket sätt vi ska lyckas med det, hoppas jag komma fram till så småningom! 

Vi har redan bokat och bestämt en del praktiska saker som jag kommer berätta om här successivt, blandat med nya inköp, funderingar, tankar och beslut. Jag hoppas verkligen ni vill vara med mig i denna stora, men underbara planering, med målet att gifta mig med min bästa vän i livet. 

Alla kommentarer, frågor, funderingar etc. uppskattas mycket 🙂 

Stor kram! /Johanna

2 thoughts on “Hej och välkomna!!

  1. Hej älskade systerdotter, har just hittat in på din blogg (moster är lite trög,,,,) och ser väldigt mycket fram emot att följa din/er
    resa här och längtar verkligen till dagen D.

    Varm kram moster Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *