Provmiddag

Hej på er 🙂

Hoppas ni haft en fin helg! Som jag skrivit tidigare, i inlägget om lokalen, kommer vi att anlita en cateringfirma som står för mat och serveringspersonal. Vi har haft mail-kontakt med några olika firmor i Uppsala och Stockholmstrakten och fått in offerter. Till slut kom vi fram till att vi gillade Hambergs Fisk mest både baserat på matalternativen men också utifrån känslan vi fick i kontakten. Därför frågade om vi fick komma på en provmiddag, vilket vi gjorde igår! Hambergs har ett gott rykte i Uppsala och är erfarna inom branschen. Maten är ändå en viktig post för oss och vi vill verkligen bjuda våra gäster på en riktigt god middag.

skarmavbild-2018-11-25-kl-20-28-32När vi kom dit fick vi ett glas champagne i väntan på förrätten. Både förrätten och huvudrätten var helt gudomligt goda 👌🏻 Efterrätten var också bra men vi kommer nog försöka byta ut ett bär mot ett annat. Annars kunde vi inte vara nöjdare. Vi sa redan där att vi ville ”boka” dem så Joel (vår kontakt) skulle ta sig en sväng till Wenngarn för att kolla in lokalerna och vilken utrustning som finns att tillgå. Ett sånt fint bemötande och det känns som vi är i trygga händer.

Till rätterna fick vi också testa olika typer av viner/druvor så vi har nu fått ett litet hum om vad som passar till rätterna. Ser verkligen fram emot en vinprovarkväll senare i vår där vi kan testa liknande viner från Systemet och komma fram till vårt bröllopsvin 🙂

skarmavbild-2018-11-25-kl-20-30-05 skarmavbild-2018-11-25-kl-20-30-13

Alltid en skön känsla när man bestämmer något, då känns bröllopet liksom ett steg närmare! Idag 223 dagar kvar.

Ha en fin vecka 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *