Hår och färg

img_4500

Hej på er!

Har på senaste tiden tänkt mycket på hur jag ska ha håret. Vill gärna ha det uppsatt för att slippa fundera på hur det ser ut under dagen. Har köpt ett smycke med pärlor som jag tänkte ha lite på ena sidan ovanför knuten. Slöjan tänkte jag sätta längre upp, ovanför knuten.

Tänkte nått sånt här 🙂 (bilder från pintrest)

img_4499 img_4501 img_18beb3f7e86e-1

Alla bilder är lite olika men jag vill inte vara för specifik innan jag vet vad som går att göra med just mitt hår (som tyvärr varken är särskilt långt eller tjockt). Tänker att frisören får bestämma vad som blir snyggast.

img_4503 img_4502

Fick tips om att komma på hur jag vill att frisyren ska se ut framifrån, det är så lätt att bara fokusera på knuten 😉

Pratade också med min kusin som är frisör angående färgning som hon är duktig på och hon pushade mig till att våga gå och tona håret hos frisör för första gången (hon bor tyvärr i Umeå så jag kan inte gå till henne). Idag var det min tur och vilken lyxig upplevelse det var måste jag säga, med ryggmassage i stolen och två cappuccinos ville jag aldrig gå därifrån. Dyrt men lite värt det ändå! Kände att jag ville testa ett tag innan bröllopet så det hinner tvättas ur om jag inte trivs i det samt att man får reda på sitt ”recept” så att min kusin kanska kan hjälpa mig göra om det nära inpå bröllopet. Skönt att få in lite mer glans i håret och få bort utväxten från tidigare hem-toningar 😬 Kanske blev lite mörkare och rödare än jag tänkte men är ändå nöjd!

img_3403
Innan
img_4496
Efter

 

 

 

 

 

 

 

 

Så nu gäller det att hitta en frisör som kan tänka sig komma ut till slottet på dagen där jag tänkte göra mig iordning tillsammans med mina tärnor! Har ni något tips på någon bra frisör i Uppsala/Sigtuna-trakten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *