Gifta sig i Converse?

Okategoriserade |


Min tanke har alltid varit att gifta mig i sneakers. Dels för att jag aldrig går i klackar så det känns naturligt med låga skor även på bröllopet men också för att man ska ha på sig skorna så länge och då är sneakers mycket skönare! Typ ett par vita converse, det hade varit så coolt. Kanske med någon text broderat, sådant går att köpa till!

När jag bestämde mig för att sy upp en klänning i veckan valde jag att ha möjligheten till klackar. Ett par låga, max 7 cm (ändå väldigt högt för mig, jag måste ju kunna gå också?!!) Man får ju lite bättre hållning av klackar och jag vill känna mig som mitt bästa jag så det kanske inte är så dumt med ett par klackar ändå. Nu får vi se om jag hittar några sköna att ha på mig, hoppas det, känns kul att få ha något annat än sneakers i garderoben för en gångs skull!

1 svar på “Gifta sig i Converse?

  1. Kim Norrman säger:

    Du kan alltid gifta sig i fina klackar och sedan byta till converse till festen! Jag hade fina skor på under själva vigseln sedan byt jag till mina flip flops när festen började gå långt….

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *