Vi har börjat boxas!

Okategoriserade |


Jag gillar egentligen inte hetsen kring att man måste ”träna inför bröllopet för att vara så snygg som möjligt” eller ”komma i form till bröllopet” för snygg är väl inte en synonym till smal?! Jag tänker att när man känner sig som snyggast är när man känner sig som sitt bästa jag! Härlig utstrålning, bra självförtroende och ett bra allmäntillstånd. RIGHT?!

MEN nu har jag och Philip hittat en ny träningsform som vi gillar för att vi ska må bra och känna oss starka. Må bra = bra känsla = känna sig snygg och stark. Perfekt. Och det är ………. BOXNING. Så kul! Sedan är det ju en rolig aktivitet att göra ihop! Win-Win.

Jag är ganska mycket allt eller inget så vi får se hur länge detta håller i sig. Just nu känner jag att jag vill boxas minst en timme varje dag. Även om jag knappt kan lyfta armarna och har så ont i vaderna att jag knappt kan gå så är jag lika taggad på ett boxningspass efter jobbet varje dag. HOPPAS det håller i sig nu!! Annars kommer jag behöva tips på roliga sporter att utföra ihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *