21 08 21

Okategoriserade |


Coolt. Fint. Praktiskt.

Jag var inte jätteintresserad av ett fint datum i början (är inte det nu heller för den delen men är ju superkul att det blev så) men när man väl hade hela sommaren att välja på började man ju ändå fundera. Finns det några fina datum? Är det något vi måste tänka på när vi bestämmer datum? Vill vi ha ett sommarbröllop eller höstbröllop? Tidigt eller sent på sommaren? Ska det vara under semestern? Vill vi att det ska vara en lång ljus sommarkväll eller är det mysigt om det börjar skymma på kvällen? Ska vi ta en annan dag än lördag – typ midsommar? Vi har fler vi känner som ska gifta sig, har de bestämt datum? Det är OS, helst inte under den perioden. Kommer vi ens kunna ha ett bröllop pga. Corona? När är bäst att ha bröllop med tanke på Corona? Finns det lediga tider i kyrkan? Lokalen, vilka dagar har den ledigt? Vad vill vi prioritera, rätt lokal eller att det blir på försommaren? AHHHHHHHHHHH.

Jamen HUR kom vi fram till ett datum då frågar ni?

Vi kom snabbt överens om att vi ville ha det i augusti pga. Corona (tack oss!!!), OS och inte under byggsemestern och då fanns det endast ett datum kvar i vår lokal och det var den 21 augusti. Så ja, så lätt var det.

Just nu är vi OTROLIGT glada att vi bestämde oss för augusti och inte juni som jag egentligen velat dels för 1. Det hade blivit stressigt med all planering inför bröllop i juni och 2. Vi hade behövt skjuta på det eftersom vi inte får bukt på Coronan. Nu hoppas vi innerligt att det går bra med vaccineringen och att vi når målet med vaccineringen till slutet av juni!!

1 svar på “21 08 21

  1. Daria säger:

    Vi har också satt 21.08.21
    Ena dagen är jag jätteledsen för jag tror att bröllopet inte blir av, andra dagen känns det mer hoppfullt. Det tråkiga är att man inte kan planera ordentligt. Att det ska hela tiden vara ” om restriktionerna inte lättar”…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *